Medlemsmøde 2022

Genvindingsindustriens medlemsmøde afholdes denne gang i København, og vi glæder os til endnu engang til at være sammen med jer.

Dagen starter med besøg ved Scanmetals ApS, som har til huse lige uden for Slagelse. Scanmetals er førende inden for genvinding af ikke-jernholdig metal fra forbrændingsanlæggets bundaske.

Efter besøget hos Scanmetals ApS går turen til Børsen i København, hvor selve medlemsmødet afholdes. Her skal vi blandt andet høre om seneste status på forhandlingerne om Transportforordningen i EU. Vi er så heldige, at Pernille Weiss, som er medlem af Europa-parlamentet og hovedforhandler på Transportforordningen giver status på forhandlingerne. I den forbindelse vil der være mulighed for at give input til Pernille, som hun kan tage med videre.

Der vil ligeledes blive præsenteret en ny strategi, givet status på de politiske forhandlinger for affaldssektoren, men der vil også være masser af tid til snak og hygge.

Middagen indtager vi på restaurant Filini på Radisson Blu Scandinavia hotel, København, hvor der også vil blive reserveret værelser til de, der ønsker dette.

Til orientering vil oplægget om batterier foregå på engelsk.

Priser:
Medlemsmøde inkl. forplejning: 250 kr.
Middag excl. drikkevarer 500 kr.
Overnatning i enkeltværelse inkl. morgenmad: 1.500 kr.
Overnatning i dobbeltværelse inkl. morgenmad: 1.700 kr.

Skynd dig at gennemføre din tilmelding, der som altid er bindende. Du får en bekræftelse på mailen, og ugen før arrangementet sender vi yderligere en mail med de sidste oplysninger for dagen med bl.a. dagsorden med tider, adresser m.v.

Vi glæder os til at se jer.

Mange hilsner
Sekretariatet